Sværlasthjul til tung transport på arbejdspladsen

Udgivet d. 30 mar, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Bliver der ofte brugt tunge materialer på din arbejdsplads, som skal transporteres på vogne? Til det er det vigtigt, at vognene har sværlasthjul, som kan klare den tunge vægt. Se det alsidige udvalg af sværlasthjul hos Rota-Dan.

Hjul i flere materialer

Arbejder du i vindmølleindustrien, i en lagerhal eller måske i transportsektoren? Uanset hvilken produktionsvirksomhed du er en del af, så består visse arbejdspladser af produktion af tunge produkter, som vi ikke selv hverken kan eller skal løfte selv. Til det findes sværlasthjul, som monteres under vogne, og som er stærkt hærdet til store opgaver, som blandt andet kan være flytning af tunge produkter på lagervogne eller værkstedsvogne. Sværlasthjul er gode til alle formål og store belastninger, og hos Rota-Dan kan du finde hjul i forskellige mål, nemlig lige fra Ø80 til 500 mm. Derudover fås de i forskellige materialer. Eksempelvis kan du får polyurethan-, nylon- og stålhjul, som klarer enhver opgave. Skulle der, mod al forventning, ikke være lige præcis de sværlasthjul, du søger, så er det bare at kontakte folkene bag Rota-Dan. De står først og fremmest klar til at rådgive, og så hjælper de gerne med hjul, der skal tilpasses efter specielle mål

Stort udvalg af hjul

Som Rota-Dan selv siger det: ”hvis du skal have ”gang i hjulene”, så er du på det rette sted”. Det siger meget om deres store udvalg, hvori du finder forskellige hjul til forskellige formål. Kig forbi deres hjemmeside, så du kan finde lige præcis de sværlasthjul, som du mangler til at gøre arbejdet nemt igen.