Tøj til hverdagens helte der ikke vil gå ned på udstyr

Udgivet d. 6 apr, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Hvis man skal befinde sig udendørs i længere tid eller under ekstreme vejrforhold er det rette tøj og udstyr uhyre vigtigt.

Bukselinningen må ikke stramme når man bevæger sig, og håndtasken bliver hjemme. Tøjet skal være smudsafvisende, hvilket en teflon-belægning kan klare, og solidt, og skal have plads til at man kan have alle essentielle genstande med sig i lommerne.

Danske TacOut leverer al slags taktisk beklædning og outdoor beklædning til den ekstreme ende af spektret. TacOut ejes og drives af Ali og Rasmus, som begge har baggrunde i politiet og sikkerhedsbranchen, og en stor passion for outdoor sports. Når man kaster et blik på det kamouflage-tøj og kamptøj de har i sortimentet, kan man godt se at det er specialdesignet til ekstreme omstændigheder. I en stor del af sortimentet er det mere subtilt at beklædningen har forskellige praktiske funktioner.

Både politi og militær har givet input til tøjets design, og funktionaliteten kan både ligge i materialernes vægt og åndbarhed, der findes for eksempel skjorter med udluftning under armene. Det kan også handle om at der skal være taktisk placerede lommer. I pressede situationer kan beklædning give afgørende fordele, hvad enten du deltager i en konkurrence mod andre eller mod dig selv, eller om du er på operativt arbejde.