Trænger terrassen til nye fliser?

Udgivet d. 30 okt, 2018

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Du kan få en ny, flot pladevibrator hos Primus Danmark. Her får du nemlig værktøj, der virker.

Efteråret er tiden til at lave om, forbedre, rykke rundt og gøre klar til, når foråret kommer. Det er stadig ikke for koldt til at gå ude og lave ting.

Du kan blandt andet få en god lille vibrator, som er det oplagte valg til småopgaver som fx anlæg af havegange og terrasser. Denne model er desuden forsynet med hjul og gennemsigtig gummiplade. Pladen kan bruges til vibrering af følsomme fliser og kan nemt afmonteres.

Så hvis terrasse trænger til nye fliser eller din indkørsel skal have ny belægning, så er det yderst vigtigt at få styr på underlaget, inden du starter dit nye projekt og her kommer pladevibratoren ind. Når du benytter en pladevibrator kan du undgå et ujævnt underlag, da en pladevibrator stamper og komprimerer underlaget, så det bliver tilpas kompakt til at kunne bære vægt uden at synke.

Hos PrimusDanmark.dk har de altid et godt udvalg af pladevibratorer i god kvalitet til en skarp pris. De importerer selv pladevibratorer fra forskellige producenter, og de fleste modeller fås med en motor fra enten Honda eller Lifan. Fælles for de motorer er, at de alle er benzindrevne.