Vælg mellem forskellige fragttyper af dit gods

Udgivet d. 25 nov, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

At fragte dit gods fra A til B kræver, at du vælger den bedste transportform for din forretning. Derudover skal du selvfølgelig også vælge den bedste fragttype alt efter, hvilke varer du skal transportere fra et sted til et andet. 

Der findes flere forskellige former for transport, hvorfor du skal tage stilling til, hvilken løsning du ønsker at benytte dig af. Det er en god idé, at du kender til de forskellige løsninger, da det giver dig en bedre mulighed for at træffe det rette valg.

Over land

Du kan vælge at få fragtet dit gods via vejen i en lastbil. Dette bliver kaldt for vejtransport og er klart en af de mest benyttede løsninger. Hvis du ønsker at fragte noget fra fastland eller til brofaste øer, giver det i de fleste tilfælde mest mening med vejtransport. Selvfølgelig er der undtagelser, hvilket du bør have in mente.

Over havet

En anden mulighed er, at du får fragtet dit gods via havet. Dette bliver gjort med hjælp fra søfragt, hvor et skib sejler fra et sted til et andet. Et skib er en god idé, hvis du skal transportere mange tunge og store varer.

Gennem luften

Du kan også vælge at fragte dine varer gennem luften. Det foregår via et fly, der bliver lastet med alle dine varer. Er distancen lang, og ønsker du en hurtig forsendelse, er dette klart den bedste løsning.

Køletransport er også en mulighed

Køletransport bliver brugt, hvis du skal fragte gods, der er temperaturfølsomt. Det kan eksempelvis være letfordærvelige madvarer, skaldyr eller medicinalvarer.