Værksted i Silkeborg tilbyder service og reparation af alle biltyper

Udgivet d. 22 aug, 2023

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Har din bil brug for reparation, eller er det ved at være tid til at få den synet? På mange værksteder arbejdes der udelukkende med udvalgte bilmærker, og har du ikke et værksted i nærheden, som tager sig af din biltype, kan det nemt blive problematisk at få bilen sendt til service eller reparation i en travl hverdag. Men på Globus Bilers værksted i Silkeborg kan du til gengæld få både service og reparation uanset biltypen.

Topmoderne udstyr og veluddannede mekanikere

Hos Globus Biler går de op i høj kvalitet og et professionelt produkt. Derfor består deres hold af mekanikere af veluddannede fagfolk med masser af knowhow og udstyret i orden. Derudover er deres værksted forsynet med det nyeste udstyr for at give mekanikerne de bedste midler til at håndtere din bils problemer på professionel vis. På den måde får din bil en både effektiv og hurtig behandling, så du straks kan komme bag rattet igen.

God service og gratis vejhjælp

Uanset om din bil skal have service eller reparation, så garanterer Globus Biler altid opretholdelse af fabriksgarantien. Er du desuden interesseret i et godt tilbud, så giver det god mening at kigge i deres retning. Når du bestiller serviceeftersyn hos Globus Biler, får du nemlig helt automatisk gratis vejhjælp med i aftalen. På den måde er du sikker på at være bedst muligt stillet, uanset hvordan din bilforsikring forholder sig, hvis uheldet skulle være ude.

Overvejer du en ny eller brugt bil?

Går du med tanker om at skifte den gamle bil ud med en ny, eller overvejer du eventuelt at lease en brugt bil? Globus Biler står ikke kun bag Silkeborgs mest fleksible værksted til alle biltyper, men også både salg og leasing af nogle af de allerbedste og mest populære biler på markedet.