Valg af kompressor

Udgivet d. 27 feb, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Er du på udkig efter en kompressor? Men føler du dig lidt fortabt, fordi du ikke ved, hvad du skal kigge efter, når du vil investere i en kompressor? Det kan være forvirrende, da en kompressor kan bruges til en lang række formål.

Hvad skal du bruge en kompressor til?

Start med at finde ud af, hvad du vil bruge kompressoren til. Er det til forskellige værktøjer, at få luft i et dæk, eller hvad er dit behov? Er det for eksempel værktøj, som kompressoren skal drive, bør du ligeledes få et overblik over, hvor meget luft de enkelte værktøjer kræver. Når du har fået styr på det, kan du nemlig finde frem til en kompressor, der har den rette volumen til dit behov.

Kig på kompressorens hestekræfter

Efter du har overvejet, hvad du skal bruge kompressoren til, har du fået et indtryk af, hvor mange hestekræfter, der skal til. Har du tanker om at bruge den i en lille målestok, har du ikke brug for så mange hestekræfter i kompressoren, som hvis den skal bruges i en stor målestok.

Overvej plads og flytbarhed 

En anden ting, du skal have klarlagt, er, hvor meget plads du har til opbevaring af kompressoren. Har du plads nok til at opbevare den indendørs, eller skal det være en kompressor, som kan tåle at stå udendørs.

Sidst men ikke mindst er der størrelsen på kompressoren. Skal den være i en transportabel størrelse, eller skal den stå et fast sted?